logo

 

Dobrodošli u Fondaciju Škrivanj

 

Fondacija je porodična, nepfrofitna organizacija osnovana na temeljima humanih ideja i ličnog iskustva. Tim koji nosi i upravlja ovom organizacijom sastavljen je od ljudi velikog srca, entuzijasta, lekara, profesora koji se profesionalno bave ovom trematikom, kako transplantacijom tako i lečenjem hroničnih bolesti. Želja nam je da okupimo sve humane ljude one koji misle da mogu i žele da pomognu. Da povežemo nas koji smo kroz to prošli sa onima kojima je pomoć neophodna.

Naša porodična drama, istrajnost i višedecenijska borba za zdravlje i život moje sestre , iskustvo koje smo stekli i saznanje i proživljavanje problema sa kojima se sustiču oboleli i njihove porodice nam je dalo snagu i stvorilo svest o potrebi za jednom ovakvom organizacijom. Želja da se pomogne , kao sto su nama pomagali kad nam je pomoć bila najpotrebnija.

Rad u našoj fondaciji je na dobrovoljnoj osnovi i svako je od nas tu zato sto zna da može i želi da pomogne jer smo svesni da kroz naša dobra dela drugi dobijaju šansu za bolji, kvalitetniji i novi život.